SJCAM SJDASH: nová černá skříňka do auta dorazí brzo

Známý výrobce akční kamer přijde na trh s novými kamerami, které budou určeny jako černé skříňky do auta. Také náš čeká panoramatická kamera s dvěma objektivy SJCAM Pano.

Editováno (nové informace o názvu a přidáno video)

SJCAM je výrobce velmi úspěšných akčních kamer. Na našem webu najdete recenzi například kamery SJCAM SJ5000X Elite nebo SJCAM SJ6 Legend. Nyní se tento čínský výrobce vrhne i do produkce autokamer.

Už jsme Vás informovali o chystané novince SJCAM SJ6 Air. SJCAM M30x a SJCAM M30 budou podobné modely, ale ne akčních kamer, ale kamer do auta (editace: zatím potvrzen jen jeden model se senzorem Sony a názvem SJCAM SJDASH). Ty se budou lišit senzorem a procesorem. Senzor ve vyšším modelu by měl být Sony IMX323, který je speciálně vyvinut pro natáčení za špatného osvětlení či v noci. Nižší model by pak měl mít senzor AR0238. Obě černé skříňky dostanou procesory vlastní výroby a to SJCAM A9s a SJCAM A7. Kamery SJCAM M30 budou mít na zadní straně 3" displej s živým náhledem nahrávaného videa. Displej by měl být dotykový.

Editace: název pro autokameru od SJCAM bude SJDASH a původní název M30 neplatí.

Informace o kamerách SJCAM najdete na sjcamczech.com

Další novinkou, kterou SJCAM uvede na trh je SJCAM Pano. O této kameře víme jen, že se jedná o 360° panoramatickou kameru s dvěma objektivy.

Bližší informace o kamerách přineseme, jakmile budou známé.

Sjdash M30 G-sensor lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde