SJCAM M20: akční kamera pod 4000Kč dostupná v ČR

Nejnovější kamera od SJCAM je dostupná v České republice za velmi příznivou cenu. M20 má senzor Sony s 16MPx, stabilizaci videa pomocí gyroskopu a lze k ní použít ovládání.

SJCAM M20 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Stabilizace videa pomocí gyroskopu, nativní 2K video či 1080p rozlišení s 60 snímky za sekundu. To vše nabízí kamera SJCAM M20 a na český trh se dostává v oficiální české distribuci za cenu pod 4000Kč.

V kameře SJCAM M20 najdeme 16MPx senzor Sony a procesor je od společnosti Novatek. V menu kamery si dokonce můžete navolit, zda kamera má fotit do formátu RAW. Na zadní straně kamery najdeme 1,5" displej s živým náhledem nahrávaného videa a k mobilnímu telefonu je možné s kamerou se připojit pomocí WiFi.

Česká cena této kamery překvapila, jak si kamera povede, se uvidí až z osobní zkušenosti.

SJCAM M20 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Canon EOS M10 - nová bezzrcadlovka

18Mpx APS-C snímač, Full HD video, výklopný displej. To je nová bezzrcadlovka EOS M10, kterou představila společnost Canon

iPhone 6S: nejlepší fotomobil současnosti?

Apple vybudoval svou pověst mobilních telefonů se skvělým fotoaparátem ne díky množství pixelů, ale na samotné kvalitě fotek. Jak je na tom nový iPhone 6S?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde