SJCAM M20 Air: další levný přírůstek do rodiny akčních kamer

SJCAM se do toho tento rok opře! Již víme o osmé kameře, kterou letos představí. Po nejvyšším modelu SJ8 PRO se na řadu dostanou i verze pro méně náročné uživatele a jednou z takových bude i akční kamera SJCAM M20 Air.

SJCAM letos chystá představit opravdu hodně modelů svých kamer. Asi nejvíce je očekávaná akční kamera SJCAM SJ8 PRO, která bude umět až 4K rozlišení s 60fps. Spolu s touto akční kamerou dojde k představení i modelů SJ8+ a SJ8 Air. Tím to ale nekončí, v tomto roce se dočkáme i SJCAM A10 s opravdu ohromnou kapacitou baterie a také SJCAM A20, o které zatím ale nic nevíme. Očekávat můžeme také SJCAM SJ4000 Air, která bude základním modelem výrobce. A podobné specifikace by mohla mít i chystaná SJCAM M20 Air.

SJCAM M20 Air bude designově vycházet z modelu M20 (recenze) a půjde tak o akční kameru s ne příliš obvyklým tvarem. SJCAM M20 umí interpolované 4K rozlišení s 24fps a nativní 2K video s 30fps. U Full HD videa je k dispozici 60 snímků za sekundu. Specifikace SJCAM M20 Air nejsou zatím známé, ale je jasné, že tato kamera bude na tom hůře. Jestli se dočkáme jen 1080p videa s 30fps je otázka, ale nejspíše tomu tak bude. Z prvních obrázků je také patrné, že SJCAM M20 Air přijde o HDMI port, ale zachová si displej na zadní straně.

Chcete-li mít přehled nejen o chystané SJCAM M20 Air, ale o všech nových modelech SJCAM, tak sledujte náš Facebook, informace o SJCAM SJ8 PRO, A10 či SJCAM M20 Air totiž přineseme mezi prvními!

SJCAM M20 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Informace o SJCAM M20 Air je naprosto čerstvá, proto nejsou známé ještě ani specifikace, natož cena nebo dostupnost. Každopádně je jasně, že pro SJCAM by měl být rok 2018 stěžejní, protože tolik novinek ještě nikdy neměli. A vlastně ani žádná jiná konkurence.

Aktuality

Nový dron DJI Mavic Pro Alpine White v limitované edici

DJI přichází s limitovanou edicí svého dronu Mavic PRO. Verze Alpine White nabídne 4K kameru, 65 km/h rychlost letu a hned tři baterie v balení. Navíc celý dron i ovladač jsou vyvedeny v bílé barvě, tak jsme na to u DJI zvyklí.

Den dopravy zdarma až do 15.11.2017. Využijete ho?

Od dnešního dne lze využít Dny dopravy zdarma, které pořádá největší český srovnávač zboží a dá se říct, že tak opravdu odstartovalo předvánoční nakupování. Dopravu zdarma můžete využít až do 15.11.2017.

Akční kamera Gitup F1 dostupná v ČR. Jaká je cena?

Novinka GitUp F1 mezi 4K akčními kamerami se dostává na český trh a cena je celkem nízká! Kamera disponuje čipem Ambarella a senzorem Sony, nechybí jí ani elektronická stabilizace videa. GitUp F1 je již skladem v ČR.

Yi Lite s 1080p 60fps rozlišením v ČR. Jaká je cena?

Yi Lite je nová akční kamera s 1080p 60fps rozlišením, stabilizací videa a s celkem velkou kapacitou baterie. Nechybí jí ani 2" dotykový displej a interpolovaně zvládá až 4K rozlišení. Jaká je česká cena Yi Lite v eshopech?

Yi Outdoor Camera: voděodolný strážce domu

Yi Technology rozšiřuje své portfolio o venkovní bezpečnostní kameru s nočním viděním. Je voděodolná, zvládá Full HD rozlišení a pochopitelně ji lze propojit s aplikací, která Vás upozorní, že je kolem kamery pohyb.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde