Recenze SJCAM SJ7 Star, kamery GoPro a Yi s 5.2K rozlišením

OHLÉDNUTÍ DUBEN - testem prošla akční kamera SJCAM SJ7 Star a zároveň SJCAM budou mít kamery do auta, dron GoPro Karma se dostal do prodeje v ČR a Yi i GoPro budou mít kameru s 5.2K rozlišením.

V dubnu jsme otestovali akční kameru SJCAM SJ7 Star s nativním 4K rozlišením a o SJCAM jsme psali ještě vícekrát, ať už ve spojení nových černých skříněk do auta nebo o novém příslušenství. GoPro a Yi Technology se stávají největšími soupeři a shodně představili kameru stejných parametrů. Prostor dostala také značka Niceboy a Xiaomi:

SJCAM v hlavní roli
V dubnu nejvíce prostoru dostala značka SJCAM, kdy jsme mohli otestovat jejich nejvyšší model SJ7 Star. Tato kamera je vybavena senzorem Sony IMX117 (stejný je například u kamery GoPro Hero4 Black) a procesorem Ambarella A12. Díky této kombinaci dokáže SJCAM SJ7 Star nahrávat videa ve 4K rozlišení nebo můžete využít až 120fps u Full HD videa. A vše podstatné a to včetně možnosti stažení originálních videí, najdete v recenzi kamery SJ7:
 
SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

O SJCAM jsme psali ještě v souvislosti informací o chystaných nových kamer do auta a příslušenství v podobě UV filtru pro SJCAM SJ7 Star. Zajímavá je také informace, že v SJCAM mají své nové procesory pro kamery:

GoPro vs Yi kamery
GoPro uvolnila informace o chystané kameře Fusion, která dokáže nahrávat videa v 5.2K rozlišení pro virtuální podobu. Bohužel moc dalších informací o kameře nepadlo. O to zajímavější je, že Yi Technology jen o pár dnů později oznámili práci na Yi 360 VR Camera, která bude disponovat stejným rozlišením. Navíc padlo o kameře od Yi mnohem více informací. Vše podstatné v našich článcích:
 
Dron GoPro Karma, který se potýkal s technickými problémy, se dostal již v minulém měsíci na trh mimo ČR a tento měsíc se začal prodávat i v českých eshopech. Jaká je cena GoPro Karma?
 
Akční kamera Yi 4K, která prošla naší recenzí, se v českých eshopech začala prodávat za cenu pod 5500Kč. Což je na 4K kameru opravdu parádní cena.
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Značka Niceboy představila novinku Vega+ Remote, kdy k oblíbené Full HD kameře přidává dálkové ovládání a nelenili ani v Xiaomi a představili voděodolnou 360° kameru.

Doporučujeme:

Niceboy VEGA+ Remote lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde