Recenze SJCAM SJ7 Star, kamery GoPro a Yi s 5.2K rozlišením

OHLÉDNUTÍ DUBEN - testem prošla akční kamera SJCAM SJ7 Star a zároveň SJCAM budou mít kamery do auta, dron GoPro Karma se dostal do prodeje v ČR a Yi i GoPro budou mít kameru s 5.2K rozlišením.

V dubnu jsme otestovali akční kameru SJCAM SJ7 Star s nativním 4K rozlišením a o SJCAM jsme psali ještě vícekrát, ať už ve spojení nových černých skříněk do auta nebo o novém příslušenství. GoPro a Yi Technology se stávají největšími soupeři a shodně představili kameru stejných parametrů. Prostor dostala také značka Niceboy a Xiaomi:

SJCAM v hlavní roli
V dubnu nejvíce prostoru dostala značka SJCAM, kdy jsme mohli otestovat jejich nejvyšší model SJ7 Star. Tato kamera je vybavena senzorem Sony IMX117 (stejný je například u kamery GoPro Hero4 Black) a procesorem Ambarella A12. Díky této kombinaci dokáže SJCAM SJ7 Star nahrávat videa ve 4K rozlišení nebo můžete využít až 120fps u Full HD videa. A vše podstatné a to včetně možnosti stažení originálních videí, najdete v recenzi kamery SJ7:
 
SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

O SJCAM jsme psali ještě v souvislosti informací o chystaných nových kamer do auta a příslušenství v podobě UV filtru pro SJCAM SJ7 Star. Zajímavá je také informace, že v SJCAM mají své nové procesory pro kamery:

GoPro vs Yi kamery
GoPro uvolnila informace o chystané kameře Fusion, která dokáže nahrávat videa v 5.2K rozlišení pro virtuální podobu. Bohužel moc dalších informací o kameře nepadlo. O to zajímavější je, že Yi Technology jen o pár dnů později oznámili práci na Yi 360 VR Camera, která bude disponovat stejným rozlišením. Navíc padlo o kameře od Yi mnohem více informací. Vše podstatné v našich článcích:
 
Dron GoPro Karma, který se potýkal s technickými problémy, se dostal již v minulém měsíci na trh mimo ČR a tento měsíc se začal prodávat i v českých eshopech. Jaká je cena GoPro Karma?
 
Akční kamera Yi 4K, která prošla naší recenzí, se v českých eshopech začala prodávat za cenu pod 5500Kč. Což je na 4K kameru opravdu parádní cena.
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Značka Niceboy představila novinku Vega+ Remote, kdy k oblíbené Full HD kameře přidává dálkové ovládání a nelenili ani v Xiaomi a představili voděodolnou 360° kameru.

Doporučujeme:

Niceboy VEGA+ Remote lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde