Recenze outdoorové kamery Xiaomi Yi Sport Black

Recenzí prošla akční kamera od Xiaomi. Yi Sport Camera v Black edici dokáže natáčet videa v rozlišení 1080p s 60fps a disponuje velmi kvalitním procesorem a senzorem.

První generace akční kamery v provedení Black Edition disponuje Full HD rozlišením s 60 snímky za sekundu a skvělou kvalitou nejen videa, ale i fotografií.

Xiaomi Yi Sports Camera lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Recenze akční kamery Xiaomi Yi Sport CameraRecenze sportovní kamery Xiaomi Yi Sport Camera

Celou recenzi outdoorové kamery Xiaomi Yi Sport Black edition, včetně ukázkových videí a fotografií z kamery nejdete zde. Na stejném místě máte možnost si stáhnout video z kamery.

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde