Recenze auto kamery Cel-Tec CD30X s GPS pro záznam trasy

Dokázat, že nejste viníkem autonehody, není mnohdy snadná věc. Proto se do auta pořizují černé skříňky, které pořizují záznam z jízdy. Cel-Tec CD30X dokonce disponuje GPS a dokáže zobrazit na mapě trasu a rychlost vozidla.

Recenzí prošla kamera do auta s GPS Cel-Tec CD30X. Právě přítomnost GPS je jedním z největších benefitů této černé skříňky. Cel-Tec CD30X GPS dokáže nahrávat videa až do rozlišení 2304x1296 bodů, kde je k dispozici 30 snímků za sekundu. Kameře nechybí displej s živým náhledem nahrávaného videa a je vybavena i G-Senzorem. S ním je Cel-Tec CD30X schopná zaznamenat náraz a uzamknout videa proti vymazání nebo přepsaní.

Velmi povedený je i design samotné kamery a způsob jakým se kamera připevňuje k čelnímu sklu na autě. Celou recenzi autokamery Cel-Tec CD30X GPS najdete zde a to včetně ukázek videa nahraných kamerou a představení funkce GPS.

Recenze Cel-Tec CD30X GPS: černá skříňka do auta s GPS

CEL-TEC CD30X GPS lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde