Recenze akční kamery Niceboy Vega 5 s 4K 30fps videem

Vega 5 je první akční kamerou od Niceboy, které má stabilizaci videa a také se jedná o první kameru Niceboy s nativním 4K rozlišením. Jak obstála Vega 5 se senzorem Sony IMX117 a čipem Ambarella A12 v našem testu?

Parametry

  • Maximální rozlišení videa: 4K 30fps
  • Maximální datový tok videa: 60Mbps
  • Senzor: Sony IMX117 s 12MPx
  • Procesor: Ambarella A12
  • Stabilizace: EIS
  • Displej: 2"
Niceboy chce konkurovat těm nejlepším akčním kamerám a tak na český trh uvedli model Vega 5. Tato kamerka zvládá nativní 4K rozlišení při 30fps a s datovým tokem 60Mbps. Niceboy Vega 5 je vybavena senzorem Sony IMX117 a čipem Ambarella A12, dá se tak očekávat slušná kvalita videa i fotek. Navíc kameře nechybí stabilizace videa a na zadní straně Vega 5 najdeme 2" displej. Dokonce se v prodejním balení této akční kamery dočkáme i dálkového ovladače.
 
Niceboy Vega 5 má papírově našlápnuto skvěle, ale uspěla i v naší recenzi? Kompletní recenzi Niceboy Vega 5, včetně ukázkových fotek a videí natočených kamerou najdete zde.
Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde