Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

SJCAM SJ8 Pro je první akční kamera od SJCAM s nativním 4K 60fps rozlišením a kodekem H.265 a v ČR se u některých prodejců objevila už před nějakým časem. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely. Kolik SJ8 Air a SJ8+ stojí?

SJCAM SJ8 Pro lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ8 Air

Nejlevnější model disponuje základním čipem Novatek NT96658 (neplést si s tím, který je použit u SJCAM SJ5000X Elite nebo Niceboy Vega 5 pop) a senzorem Panasonic MN34112PA. To předurčuje SJ8 Air do skupiny základních 1080p 30fps kamer. Kamera má 2,33" dotykový displej a bohužel této kameře chybí stabilizace videa. Z tohoto důvodu je jasné, že kamera SJCAM SJ8 Air bude soupeřit s těmi nejlevnějšími modely akčních kamer pro nenáročné uživatele. V tomto segmentu to ovšem bude mít těžké, protože i v této kategorii najdeme kamery se značkovým senzorem Sony či až interpolovaným 4K rozlišením. Jednou takovou je Niceboy Vega 5 fun.
 
První eshopy již SJCAM SJ8 Air nabízejí a to za tuto cenu:

SJCAM SJ8 Air lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

SJCAM SJ8+

Tento model už dává větší smysl, než kamera SJ8 Air. SJ8+ totiž mimo 4K 30fps rozlišení nabídne i možnost nahrávat video kódované pomocí H.265. V této akční kameře najdeme nejnovější čipset Novatek NT96683 a senzor Sony IMX117, který najdeme třeba u  SJCAM SJ7  Star nebo Niceboy Vega 5. U SJCAM SJ8+ přibyl k 2,33" zadnímu displeji také malý 0,96" displej na přední stranu a u této kamery se dočkáme stabilizace.
 
Aktuální cena SJCAM SJ8+ je následující:

SJCAM SJ8 Plus lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

V SJCAM tak připravili akční kameru téměř pro každého, jestli zruší prodej některých modelů, není v tuto chvíli známo. Osobně doufám, že nedojde k ukončení prodeje skvělé SJ5000X Elite a osobně bych ukončil SJ6 Legend, která se svou kvalitou videa a fotek nepovedla. Vybrali jste si z nabídky akčních kamer série SJ8? Napište do diskuze.

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde