Panasonic Lumix GH5 přinese 4K video s 60fps!

Společnost Panasonic uvede novinku Lumix GH5, která jako první na světě zvládne nahrávat video v UltraHD rozlišení s 60 snímky za sekundu. Navíc bude disponovat funkcí 6K Photo.

V současné době má Panasonic na trhu svůj model GH4, který umí 4K video s 30 snímky za sekundu.

Aktuální cena Panasonic Lumix DMC-GH4 v českých e-shopech: Kč - Kč (Zdroj: Heureka.cz, )

Panasonic ale oznámil, že v průběhu první poloviny roku 2017 dorazí s novinkou, která u 4K videa zvládne neuvěřitelných 60 snímků za sekundu. Toto video bude pochopitelně nativní a navíc díky funkci 6K Photo dokáže vytvořit 18MPx videozáznam z poměrem stran 4:3 a to také při 60fps.

Na další informace si budeme muset ještě počkat, ale už zmínka o 4K s 60fps zní opravdu zajímavě. Co na to říkáte?

Zdroj

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde