Panasonic Lumix GH5 přinese 4K video s 60fps!

Společnost Panasonic uvede novinku Lumix GH5, která jako první na světě zvládne nahrávat video v UltraHD rozlišení s 60 snímky za sekundu. Navíc bude disponovat funkcí 6K Photo.

V současné době má Panasonic na trhu svůj model GH4, který umí 4K video s 30 snímky za sekundu.

Aktuální cena Panasonic Lumix DMC-GH4 v českých e-shopech: Kč - Kč (Zdroj: Heureka.cz, )

Panasonic ale oznámil, že v průběhu první poloviny roku 2017 dorazí s novinkou, která u 4K videa zvládne neuvěřitelných 60 snímků za sekundu. Toto video bude pochopitelně nativní a navíc díky funkci 6K Photo dokáže vytvořit 18MPx videozáznam z poměrem stran 4:3 a to také při 60fps.

Na další informace si budeme muset ještě počkat, ale už zmínka o 4K s 60fps zní opravdu zajímavě. Co na to říkáte?

Zdroj

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde