Olympus Stylus Tough TG-Tracker: nová 4K akční kamera

Outdoorových kamer je na trhu spousty. Novinka od společnosti Olympus na to jde jinak. Chce být opravdovou akční kamerou, se kterou můžete do drsných podmínek.

V současné době si pod pojmem akční kamera představíme kameru, která je schopná (ať už v pouzdru nebo bez něj) natáčet videa pod vodou. Společnost Olympus ale představila opravdovou outdoorovou kameru, o kterou se nemusíte bát ani při hrubším zacházení.

Nová akční kamera od Olympusu je voděodolná bez pouzdra do hloubky 30 metrů, vydrží náraz z výšky 2,1 metru na pevný povrch a zvládne i tlak o síle 100kgf. Kameru lze bez problémů používat až do -10°C, což je slušná hodnota, protože většina akčních kamer má problémy hned, jak klesne teplota pod nulu. Kamera je navíc vybavena vlastní LED svítilnou pro přisvětlení nahrávané scény (30 lumenů po dobu 30 minut nebo 60 lumenů po dobu jedné minuty).

A to není vše. Olympus Stylus Tough TG Tracker disponuje pětiosou stabilizací videa, akcelerometrem, čidlem teploty, čidlem tlaku a také GPS.

Objektiv má velmi široký úhel záběru a to 204°. 8MPx BSI CMOS senzor a vlastní procesor Olympus TruePic ™ VII zaručují nahrávání nativního 4K videa při 30fps. Full HD videa pak mají 60fps a u HD rozlišení lze využít až 240 snímků za sekundu. Světelnost pak je f/2,0.

Kamera také disponuje výklopným 1,5" displejem s živým náhledem. Kapacita baterie, která je integrovaná do těla kamery podle výrobce vydrží na jedno nabití až 95 minut při 4K rozlišení.

Olympus TG-Tracker lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde