Okaa 360: akční kamera pro virtuální realitu

Podle výrobců spotřební elektroniky bude rok 2016 patřit virtuální realitě. To si uvědomují i výrobci kamer a tak Okaa přichází s vlastní 360° outdoorovou kamerou.

Stále více výrobců akčních kamer přichází s 360° kamerou, která je určena pro virtuální realitu. Na trh se tak dostává i kamera Okaa 360 s typovým označením SY15SPC a ta se zařazuje do kategorie nejlevnějších 360° kamer.

Okaa 360 mající rozměry 51 x 42 x 34.6 mm a s váhou 59 gramů sází na 8MPx senzor od Sony a dokáže nahrávat videa v nativním 2K rozlišení (1440p) s 30fps. Kamera zabírá 360° úhel horizontální a 190° vertikální roviny. Světelnost objektivu je f/2,0.

Po propojení kamery s aplikací na mobilním telefonu máte k dispozici živý náhled nahrávaného videa. Okaa 360 má sice displej, ale ten jen zobrazuje nastavení. Baterie s kapacitou 1000 mAh by měla vydržet 1 hodinu nahrávání.

V balení kamery dostanete i pouzdro, které díky certifikaci IPX8 je voděodolné až do 60 metrů. Okaa 360 se již začala prodávat v Číně za cenu cca 150$. Co na kameru říkáte? Myslíte, že 360° kamery mají smysl? Napište do diskuze:

Aktuality

Niceboy PILOT X: videopohled na kameru do auta s GPS

PILOT X je první kamera do auta od Niceboy s magnetickým držákem. Navíc disponuje GPS modulem, který se uchycuje také pomocí magnetů. Podívejte se exklusivně na kameru Niceboy PILOT X v našem videopohledu.

Niceboy PILOT X – kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Niceboy uvádí na trh novou černou skříňku do auta, jejíž hlavním lákadlem je snadná manipulace díky magnetickému držáku. Stejný systém magnetického uchycení má dokonce i GPS modul. Co všechno Niceboy PILOT X umí a jaká je cena?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde