Oficiální česká cena akční kamery Xiaomi Yi 4K je... Parádní

Spousta lidí čeká na uvedení kamery Xiaomi Yi 4K na českém trhu a hlavně na to, jaká bude cena této skvěle vybavené kamery. A oficiální česká cena je již známá!

Xiaomi Yi 4K Action Camera je nejočekávanější kamera tohoto roku. Co ji dělá tak unikátní je její hardwarová výbava: nejnovější 12MPx senzor Sony, procesor Ambarella, stabilizace videa, dotykový displej, velká kapacita baterie, nativní 4K video nebo 120fps u Full HD videa (kompletní specifikace kamery najdete zde).

A stejně jak se čeká na prodeje kamery u nás, tak se čeká i na cenu kamery. Yi Technology Česká republika - oficiální distributor kamer Xiaomi v ČR - zveřejnil cenu kamery Xiaomi Yi 4K. A musíme říct, že cena velmi překvapila, protože náš tip byl 7-8 tisíc Kč. Oficiální česká cena kamery Yi 4K od Xiaomi je 6999Kč. Začátek prodeje ještě není stanoven, na český trh by kamera měla přijít i s českým menu (na to si ale musíme počkat do oficiálního oznámení).

Cena v českých eshopech:

Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co říkáte na tuto částku? Za nás naprosto skvělá!

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde