Nové a levné GoPro Hero: max. 2K video, displej a stabilizace

Na konci března se začne prodávat nejlevnější model akční kamery GoPro. Novinka se bude jmenovat jednoduše GoPro Hero a nabídne 2K 60fps rozlišení, dotykový displej a chybět nebude ani odolnost proti vodě bez pouzdra.

30. března GoPro představí svou novou akční kameru. Nepůjde ovšem o model Hero7. GoPro totiž začne prodávat levnou verzi akční kamery. Novinka ponese název GoPro Hero.

Nejlevnější model akční kamery GoPro bude osazen senzorem s 10MPx rozlišením (není znám typ senzoru) a dostupné nejsou ani informace o použitém čipu. Vzhledem k tomu, že GoPro Hero6 Black má čip vlastní výroby, tak je možné, že se dočkáme i u novinky čipu z vlastní stáje GoPro. Jisté je, že GoPro Hero bude jako své maximum zvládat 2K (1440p) rozlišení s až 60fps. Stejné snímkové frekvence se dočkáme také u Full HD (1080p) videa.

GoPro Hero bude vypadat úplně stejně jako model Hero6 Black a stejné budou i rozměry. Novinka nabídne na své zadní straně 2" dotykový displej a nebude chybět ani vodotěsnost bez pouzdra do hloubky 10 metrů. GoPro Hero bude mít USB-C port a chybět nebude ani WiFi a Bluetooth. Kameru bude možné také ovládat pomocí hlasových pokynů. Baterie bude mít kapacitu 1220 mAh.

K oficiálnímu představení GoPro Hero dojde 30. března, kdy se tato akční kamera také začne prodávat. V USA by měla cena začínat na 199$ (cca 4100Kč bez daně). V českých eshopech můžete již novinku GoPro Hero zakoupit za oficiální cenu 5990Kč:

GoPro CHDHB-501-RW lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

GoPro HERO6 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Canon EOS M10 - nová bezzrcadlovka

18Mpx APS-C snímač, Full HD video, výklopný displej. To je nová bezzrcadlovka EOS M10, kterou představila společnost Canon

iPhone 6S: nejlepší fotomobil současnosti?

Apple vybudoval svou pověst mobilních telefonů se skvělým fotoaparátem ne díky množství pixelů, ale na samotné kvalitě fotek. Jak je na tom nový iPhone 6S?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde