Niceboy Vega: akční kamera za 1000Kč s 2" displejem

Nejlevnější kamera od Niceboy prošla generační obměnou, která měla vliv i na cenu kamery. Niceboy Vega s 1080i videem stojí pod 1000Kč.

Stejně jako model Vega+ (recenzi kamery najdete zde) i nejlevnější kamera do Niceboy prošla generační obměnou. Zvýšil se úhel záběru objektivu ze 120 na 140°, kamera dokáže interpolovaně nahrávat Full HD video a hlavně kameře Niceboy Vega klesla cena.

Niceboy Veganejlevnější akční kamera

Niceboy VEGA lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

V současné době se kamera prodává za 990Kč a jedná se tak o jednu z nejlevnějších akčních kamer na trhu. Maximálním nativním rozlišením kamery je HD se 30 snímky za sekundu a potěší přítomnost 2" displeje se živým náhledem nahrávaného videa. V prodejním balení kamery nechybí velká škála příslušenství včetně pouzdra, se kterým je kamera voděodolná do hloubky 30 metrů, držák na řídítka kola či motorky, nalepovací držák na helmu či stativový držák.

Více informací o kamerách Niceboy, rady, návody, recenze a informační videa či diskuzní fórum najdete na komunitním webu niceboyfan.cz

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde