Niceboy VEGA 6 v prodeji: 4K video a kodek H.265 za super cenu

Do prodeje se dostala nová akční kamera VEGA 6 od Niceboy. Jedná se o kameru s nativním 4K rozlišením, které nechybí stabilizace a nahrávat dokáže videa s kodekem H.265. Za jakou cenu se dostává VEGA 6 do prodeje?

VEGA 6 se stává nejvyšším modelem akční kamery od Niceboy a v nabídce nahrazuje model  VEGA 5 (recenze). Ač kamera byla představena už v červnu (více informací o VEGA 6), tak do prodeje se dostává u některých prodejců až dnes.

Niceboy VEGA 6 zvládá nativní 4K rozlišení s 30 snímky za sekundu a pokud chcete nahrávat videa ve Full HD, tak můžete využít maximálně 60fps. Asi největším lákadlem pro technické maniaky bude schopnost kamery nahrávat videa s kodekem H.265. VEGA 6 také disponuje elektronickou stabilizací (EIS), která funguje až do 4K rozlišení. Paradoxem je, že tyto parametry jsou daleko lepší, než u nedávno představené kamery GoPro Hero7 Silver, která je ovšem jednou tak drahá. Niceboy VEGA 6 podporuje také dálkové ovládání, které najdete přímo v prodejním balení kamery. A chybět nebude ani obal, se kterým je kamera vodotěsná až do hloubky 30 metrů.

Parametry Niceboy Vega 6

  • Čip: HISILICON Hi3559
  • Senzor: Sony IMX258 13MPx
  • FOV: 170°
  • Max. rozlišení: 4K 30fps
  • Max. datový tok videa: 61Mbps
  • Formát videa: MP4, H.264/H.265
  • Stabilizace: elektronická (do 4K 30fps)
  • Displej: 2“
  • Baterie: 1050 mAh
Na webu Niceboy se o kameře píše: "Zbořili jsme limity, Niceboy VEGA 6 je nejdostupnější kamera současnosti, která umožňuje pořizovat záběry v reálném (NE interpolovaném) 4K rozlišení s perfektní EIS stabilizací..." A jaká je tedy cena akční kamery Niceboy VEGA 6? Cena se v českých eshopech pohybuje v tomto rozmezí:

Niceboy Vega 6 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: niceboy.cz

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde