Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

Akční kamera Niceboy Vega 5 prošla naší recenzí a dostala se také mezi námi doporučované TOP akční kamery, které na českém trhu můžete zakoupit.

Vega 5 zvládá nahrávat až 4K video při 30 snímcích za sekundu a u Full HD videa lze nastavit až 120fps. Základem pro tuto akční kameru je čip Ambarella A12 a senzor Sony IMX117. Kameře nechybí 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa a v prodejním balení najdete i dálkové ovládání.

Jeden z prodejců má Niceboy Vega 5 v akci za 3990Kč. Akční cena platí ale jen do 17.6.2017, více na srovnávači cen:

Niceboy Vega 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Yi Mini Dash: nová levná kamera do auta s Full HD videem

Yi Technology přichází s novou černou skříňkou do auta, které má nenápadný design a zaujme hlavně svou nízkou cenou. Yi Mini Dash Camera nahrává ve Full HD rozlišení, má displej a lze ji propojit s mobilní aplikací.

Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

Testujeme Niceboy Vega 6 star s optickou stabilizací

Akční kamera Niceboy Vega 6 star dorazí během pár dnů na české pulty. Tato kamera s nativním 2K rozlišením či optickou stabilizací videa právě dorazila na recenzi. Máte na kameru VEGA 6 star otázky? Ptejte se!

Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

SJCAM SJ8 Pro: první 4K 60fps videa natočená kamerou

Začátek prodeje akční kamery SJCAM SJ8 Pro je na spadnutí a na internetu se objevují první videa natočená touto kamerou ve 4K 60fps rozlišení. Podívejte se jak kvalitně SJ8 Pro s čipem Ambarella a senzorem Sony nahrává.

SJCAM SJ8 PRO oficiálně: konkurence pro Yi 4K+ je na světě

Akční kamera SJCAM SJ8 Pro je oficiálně představena a do prodeje se dostane za pár týdnů. Známe specifikace a čínskou cenu. Zaujme hlavně 4K 60fps rozlišení, velký dotykový displej a kodek videa H.265. Co vše o kameře víme?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde