Niceboy Vega 5 vs SJCAM SJ7 Star: test kvality nahrávaného zvuku

Kvalita videa a fotografií je u kamer Niceboy Vega 5 a SJCAM SJ7 Star srovnatelná, ovšem jak jsou na tom tyto akční kamery, které prošly recenzí, v kvalitě nahrávaného zvuku? Podívejte se na srovnávací test.

Akční kamery Niceboy Vega 5 a SJCAM SJ7 Star jsme už vzájemně porovnali (více v článku SJCAM SJ7 Star vs Niceboy Vega 5: souboj kamer z recenze) a v podstatě jsou téměř stejné. Zvláště v kvalitě videa a fotografií. I cena obou kamer se v ČR pohybuje na srovnatelné úrovni:

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Ovšem v posledním srovnání se nedostalo na kvalitu nahrávaného zvuku z integrovaného mikrofonu. SJCAM SJ7 Star i Niceboy Vega 5 měly v době testu nastavenu úroveň zvuku v menu na 80% a jaký je výsledek? Podívejte se:

Nepřehlédněte

Recenze akční kamery SJCAM SJ7 Star

Recenze akční kamery Niceboy Vega 5

Co říkáte na kvalitu zvuku u kamer SJCAM SJ7 Star a Niceboy Vega 5? A je pro Váš u akčních kamer důležitá kvalita nahrávaného zvuku? Napište do diskuze pod článkem.

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde