Akční kamera Niceboy Vega 5 s 4K 30fps videem dostupná v ČR

Novinka od Niceboy, která umí nativní 4K rozlišení nebo 120fps u 1080p videa a disponuje elektronickou stabilizací je již dostupná v českých eshopech. Jaká je cena Niceboy Vega 5?

Nejvyšším modelem od Niceboy se stává akční kamera Vega 5. Tato kamera na rozdíl od námi testované Niceboy Vega 4K umí nativní 4K video s 30 snímky za sekundu. Niceboy Vega 5 má procesor Ambarella A12 a senzor Sony IMX117 s 12MPx. Mimo 4K rozlišení kamera zvládá i 2.7K a 2.5K rozlišení.

Elektronická stabilizace videa je k dispozici u Full HD videa do 60 snímků za sekundu. Bohužel oproti našim původním informacím z loňského srpna nebude přímo v balení kamery dálkový ovladač, ten se bude dát ale dokoupit (Editace: kamera BUDE mít dálkový ovladač jako součást prodejního balení!). Niceboy Vega 5 bude mít 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa a baterie s kapacitou 1050 mAh by podle výrobce měla vydržet až na 90 minut nahrávání.

Niceboy Vega 5 bude mít ve svém prodejním balení velkou škálu příslušenství a to včetně pouzdra, se kterým kamera bude voděodolná do hloubky 30 metrů. Kamera disponuje WiFi a bude ji možné připojit pomocí aplikace k mobilnímu telefonu. Vega 5 bude disponovat i HDMI a USB portem.

Akční kameru již naskladnily první eshopy a její cena se je následující:

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Vánoce 2015: špičkové kompakty

High-end kompaktní fotoaparáty nabízejí plně manuální režim, kvalitní objektivy a malé a kompaktní tělo. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší, se kterými na Vánoce určitě neuděláte chybu.

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde