Niceboy Vega 5 POP: nativní 2K rozlišení a optická stabilizace

Niceboy přijde během pár dnů s další novou akční kamerou, která bude mít nativní 2K 30fps rozlišení, optickou stabilizaci videa a obří dotykový displej s úhlopříčkou 2,45". V prodejním balení opět najdeme dálkový ovladač. Známe cenu Vega 5 POP!

Před pár dny jsme psali o Niceboy Vega 5 FUN a další novinkou bude akční kamera Vega 5 POP. Tato akční kamera bude konkurencí pro skvělou SJCAM SJ5000X Elite a také pro SJCAM SJ6 Legend a nám se exklusivně podařily zjistit informace o novince Vega 5 POP!

Tip: akční kameru Niceboy Vega 5 POP právě testujeme. Podívejte se na podrobné informace!

Niceboy Vega 5 POP nabídne na své zadní straně velký 2,45" displej, který bude dotykový. V prodejním balení najdeme i dálkové ovládání, které jak je patrné z fotografie dozná velké změny oproti tomu, co najdeme např. u Niceboy Vega 5. Vega 5 POP zvládne interpolovaně 4K rozlišení s 24fps a nejvyšším nativním rozlišením bude 2K s 30 snímky za sekundu. Full HD video (1080p) půjde nahrávat s 60 snímky za sekundu a u HD (720p) rozlišení bude možné využít až 120fps.

Zatím není znám čip a senzor v této akční kameře, ale dá se odhadnout, že čip bude Novatek 96660, tedy stejný jako ve výše zmíněných kamerách od SJCAM. Fotografie bude možné pořizovat až do rozlišení 16MPx, což by nahrávalo na senzor Panasonic MN341, v úvahu přichází i Sony IMX078 s 12MPx a s možností interpolace na 16MPx.

Niceboy Vega 5 POP bude vybavena optickou stabilizací videa, tedy měla by být dostupná u všech rozlišeních, kterými kamera disponuje. V menu kamery se objeví možnost nastavení ISO, expozice či vyvážení bílé a to včetně speciálního módu pro nahrávání pod vodou. S ochranným pouzdrem pak bude kamera Niceboy Vega 5 POP voděodolná do hloubky 30 metrů. Ke kameře mimo dálkového ovladače a pouzdra dostanete i úchyt na řídítka, nalepovací držák na helmu a další. Chybět by dokonce neměl ani silikonový kryt objektivu.

Niceboy Vega 5 POP, na kterou jistě budeme mít recenzi, by měla být dostupná začátkem listopadu a to za cenu 4990Kč.

Niceboy VEGA 5 Pop lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde