Niceboy Vega 5 POP: nativní 2K rozlišení a optická stabilizace

Niceboy přijde během pár dnů s další novou akční kamerou, která bude mít nativní 2K 30fps rozlišení, optickou stabilizaci videa a obří dotykový displej s úhlopříčkou 2,45". V prodejním balení opět najdeme dálkový ovladač. Známe cenu Vega 5 POP!

Před pár dny jsme psali o Niceboy Vega 5 FUN a další novinkou bude akční kamera Vega 5 POP. Tato akční kamera bude konkurencí pro skvělou SJCAM SJ5000X Elite a také pro SJCAM SJ6 Legend a nám se exklusivně podařily zjistit informace o novince Vega 5 POP!

Tip: akční kameru Niceboy Vega 5 POP právě testujeme. Podívejte se na podrobné informace!

Niceboy Vega 5 POP nabídne na své zadní straně velký 2,45" displej, který bude dotykový. V prodejním balení najdeme i dálkové ovládání, které jak je patrné z fotografie dozná velké změny oproti tomu, co najdeme např. u Niceboy Vega 5. Vega 5 POP zvládne interpolovaně 4K rozlišení s 24fps a nejvyšším nativním rozlišením bude 2K s 30 snímky za sekundu. Full HD video (1080p) půjde nahrávat s 60 snímky za sekundu a u HD (720p) rozlišení bude možné využít až 120fps.

Zatím není znám čip a senzor v této akční kameře, ale dá se odhadnout, že čip bude Novatek 96660, tedy stejný jako ve výše zmíněných kamerách od SJCAM. Fotografie bude možné pořizovat až do rozlišení 16MPx, což by nahrávalo na senzor Panasonic MN341, v úvahu přichází i Sony IMX078 s 12MPx a s možností interpolace na 16MPx.

Niceboy Vega 5 POP bude vybavena optickou stabilizací videa, tedy měla by být dostupná u všech rozlišeních, kterými kamera disponuje. V menu kamery se objeví možnost nastavení ISO, expozice či vyvážení bílé a to včetně speciálního módu pro nahrávání pod vodou. S ochranným pouzdrem pak bude kamera Niceboy Vega 5 POP voděodolná do hloubky 30 metrů. Ke kameře mimo dálkového ovladače a pouzdra dostanete i úchyt na řídítka, nalepovací držák na helmu a další. Chybět by dokonce neměl ani silikonový kryt objektivu.

Niceboy Vega 5 POP, na kterou jistě budeme mít recenzi, by měla být dostupná začátkem listopadu a to za cenu 4990Kč.

Niceboy VEGA 5 Pop lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Yi Mini Dash: nová levná kamera do auta s Full HD videem

Yi Technology přichází s novou černou skříňkou do auta, které má nenápadný design a zaujme hlavně svou nízkou cenou. Yi Mini Dash Camera nahrává ve Full HD rozlišení, má displej a lze ji propojit s mobilní aplikací.

Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

Testujeme Niceboy Vega 6 star s optickou stabilizací

Akční kamera Niceboy Vega 6 star dorazí během pár dnů na české pulty. Tato kamera s nativním 2K rozlišením či optickou stabilizací videa právě dorazila na recenzi. Máte na kameru VEGA 6 star otázky? Ptejte se!

Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

SJCAM SJ8 Pro: první 4K 60fps videa natočená kamerou

Začátek prodeje akční kamery SJCAM SJ8 Pro je na spadnutí a na internetu se objevují první videa natočená touto kamerou ve 4K 60fps rozlišení. Podívejte se jak kvalitně SJ8 Pro s čipem Ambarella a senzorem Sony nahrává.

SJCAM SJ8 PRO oficiálně: konkurence pro Yi 4K+ je na světě

Akční kamera SJCAM SJ8 Pro je oficiálně představena a do prodeje se dostane za pár týdnů. Známe specifikace a čínskou cenu. Zaujme hlavně 4K 60fps rozlišení, velký dotykový displej a kodek videa H.265. Co vše o kameře víme?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde