Niceboy Vega 5 FUN s 4K 30fps rozlišením za nízkou cenu?

Niceboy chystá velmi levnou akční kameru, která bude umět 4K a 2,7K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Niceboy Vega 5 FUN bude mít v prodejním balení dálkový ovladač a chybět nebude ani 2" displej. Jaká bude cena Vega 5 FUN?

Niceboy Vega 4K umí interpolované 4K rozlišení s 24fps a Niceboy Vega 5 zvládá už opravdové nativní 4K rozlišení s 30fps. Novinkou u Niceboy by měla být akční kamera Vega 5 FUN, která by se měla zařadit pod oba tyto modely.

Niceboy Vega 5 FUN s 4K rozlišením za nízkou cenu

Niceboy Vega 5 FUN bude nástupce modelu Vega+ a bude umět nativní 1080p 30fps rozlišení, které by mělo být lepší než u předchůdkyně. Čipem v kameře je AllWinner V3 a senor Sony IMX179 s 8MPx rozlišením. Kamera bude umět celkem tato rozlišení: 4K 30fps, 2.7K 30fps, 1080p 60/30fps, 720p 120/60/30fps. 4K a 2,7K rozlišení bude ovšem jen interpolované.

Niceboy Vega 5 FUN bude umět vytvářet slow motion či timelapse videa přímo v kameře a nebude nutné využít program pro editaci videa. Kamera by měla pořizovat fotografie až do 16MPx rozlišení, FOV bude 170° a na zadní straně Vega 5 FUN bude 2" displej s živým náhledem nahrávaného videa.

Tip: Niceboy Vega 5 POP: novinka, která bude konkurencí pro SJCAM SJ5000X Elite?

Niceboy Vega 5 FUN bude mít baterii s kapacitou 900 mAh a chybět nebude ani WiFi pro propojení kamery s mobilním telefonem. V prodejním balení této akční kamery najdeme ochranné pouzdro, se kterým bude Vega 5 FUN voděodolná do 30 metrů, držák na řídítka kola či motorky, stativový držák a chybět by nemělo ani dálkové ovládání.

Niceboy Vega 5 FUN se již prodává a cenové rozpětí této akční kamery najdete níže. Pro porovnání se můžete podívat na aktuální ceny Niceboy Vega 4K a Niceboy Vega 5:

Niceboy VEGA 5 Fun lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy VEGA 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Niceboy VEGA 5 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Vánoce 2015: špičkové kompakty

High-end kompaktní fotoaparáty nabízejí plně manuální režim, kvalitní objektivy a malé a kompaktní tělo. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší, se kterými na Vánoce určitě neuděláte chybu.

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde