Niceboy PILOT X – kamera do auta s GPS a magnetickým držákem

Niceboy uvádí na trh novou černou skříňku do auta, jejíž hlavním lákadlem je snadná manipulace díky magnetickému držáku. Stejný systém magnetického uchycení má dokonce i GPS modul. Co všechno Niceboy PILOT X umí a jaká je cena?

Po černé skříňce PILOT Q8 (recenze) je PILOT X další novinkou v nabídce kamer do auta od Niceboy. Niceboy PILOT X chce nabídnout hlavně svým systémem uchycení kamery v držáku. Nabízí totiž magnetický systém uchycení a to nejen samotné kamery k držáku, ale také GPS modulu k držáku. Navíc toto magnetické uchycení podporuje také nabíjení. Tedy samotný přívod elektrické energie se děje přes samotný držák (USB kabel se připojuje k držáku) a odpadá tak složitá manipulace s kamerou.

Kamera do auta Niceboy PILOT X je vybavena senzorem Sony IMX323 a čipem Novatek 96658. PILOT X je tak schopná nahrávat při maximálně Full HD rozlišení s 30 snímky za sekundu. Celoskleněný objektiv má pak úhel záběru 150° a světelnost F2.0. Kamera nahrává do MP4 formátu s kodekem H.264. Na zadní straně kamery PILOT X nechybí 1,54“ displej, který pochopitelně nabídne živý náhled nahrávaného videa.

Kamera má také GPS modul s magnetickým uchycením. GPS modul zachycuje po celou dobu jízdy aktuální rychlost i projížděnou trasu na paměťovou kartu. Díky GPS modulu si můžete pak trasu zpětně prohlédnout v přehrávači s detailními informacemi na Google maps.

Specifikace Niceboy PILOT X

  • Čip: Novatek 96658
  • Senzor: Sony IMX323
  • Objektiv: celoskleněný objektiv, 150°, F2.0
  • Rozlišení videa: 1080p (1920x1080p) 30fps, 720p (1280x720) 30fps
  • Formát videa: MP4, H.264
  • Max. rozlišení fotografií: 12MPx
  • Displej: 1,54“, 240x240 bodů
  • GPS: externí modul s magnetickým uchycením
  • Paměťová karta: microSD karta, class 10 a rychlejší, max. 64GB, formát karty FAT32
  • Baterie: vestavěná záložní Li-Ion 160 mAh baterie
  • Provozní teplota: -20°C až 70°C
  • Nabíječka do auta: výstupní napětí 5V, vstupní napětí 12-24V, výstupní proud 3,4A (1 x 1A pro kameru a 1 x 2,4A pro další zařízení)

Kamera do auta Niceboy PILOT X se začne prodávat v polovině května 2019 a to za cenu 2990Kč. Aktuální cenu najdete zde:

Niceboy PILOT X lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: niceboy.cz

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Canon EOS M10 - nová bezzrcadlovka

18Mpx APS-C snímač, Full HD video, výklopný displej. To je nová bezzrcadlovka EOS M10, kterou představila společnost Canon

iPhone 6S: nejlepší fotomobil současnosti?

Apple vybudoval svou pověst mobilních telefonů se skvělým fotoaparátem ne díky množství pixelů, ale na samotné kvalitě fotek. Jak je na tom nový iPhone 6S?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde