Niceboy PILOT Q3: levná Full HD kamera do auta s asistentem ADAS

Niceboy přichází s další černou skříňkou do auta. PILOT Q3 je základní Full HD kamera, která disponuje asistenčním systémem ADAS. Kameře nechybí ani velký displej nebo parkovací mód. Kolik Niceboy PILOT Q3 stojí?

Naší recenzí prošel nejvyšší model kamer do auta Niceboy PILOT Q8, která disponuje GPS, ADAS a nechybí jí ani možnost upozornění na radary.. Do prodeje se ovšem dostává i základní černá skříňka s Full HD rozlišením a funkcí ADAS, která nese název Niceboy PILOT Q3.

Niceboy PILOT Q3 umí Full HD (1080p) nativní rozlišení s maximálne 30 snímky za sekundu. Na přední straně kamery do auta najdeme objektiv s úhlem záběru 170° a světelností f/2,8. Na zadní straně kamery pak najdeme velký 3" displej, který zobrazuje všechny důležité informace a také mu nechybí náhled právě nahrávaného videa.

Hlavním lákadlem této kamery bude jízdní asistent ADAS. V případě PILOT Q3 se jedná o upozornění na vybočení z jízdního pruhu či riziko čelního střetu. Kameře do auta Niceboy PILOT Q3 nechybí ani funkce parkovacího módu či detekce pohybu. G-Senzor, který zaznamená náraz a uzamkne nahrávku proti nechtěnému vymazání je pak samozřejmostí.

Kamera Niceboy PILOT Q3 je již v prodeji a prodává se na českém trhu za tuto cenu (pro více informací o nejlepší cenové nabídce klikněte na odkaz):

Niceboy PILOT Q3 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: Niceboy

Aktuality

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

Sunco SO71 - outdoorová kamera s 2,5K videem

Trhu se sportovními kamerami se daří a to je důvod proč na svět přišla další outdoorová kamera. Sunco SO71 má navíc velmi dobré hardwarové parametry.

Vánoce 2015: špičkové kompakty

High-end kompaktní fotoaparáty nabízejí plně manuální režim, kvalitní objektivy a malé a kompaktní tělo. Vybrali jsme pro Vás ty nejlepší, se kterými na Vánoce určitě neuděláte chybu.

Nové objektivy Carl Zeiss Milvus dostupné v ČR!

Nové SLR objektivy Carl Zeiss Milvus jsou dostupné už i v České republice. Ty disponují precizním manuálním ostřením a nabízí vysoký a stabilní obrazový výkon u všech ohniskových vzdáleností.

Vánoce 2015: Vybíráme zrcadlovku

Vánoce se blíží a my začínáme s maratonem doporučovaných digitálních hraček! Dnes se podíváme jakou zrcadlovku koupit pod vánoční stromeček.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde