Niceboy Pano: unboxing akční 360° kamery (videopohled)

Na testování dorazila 360° akční kamera Niceboy Pano. Ta zaujme displejem, speciálním režimem pro YouTube a také voděodolným pouzdrem, které má přímo v balení.

Niceboy Pano je nová 360° kamera, se kterou můžete natáčet videa pro virtuální realitu. Nám na testování dorazila z eshopu kamerov.cz.

Niceboy Pano 360 recenzeNiceboy Pano 360 recenze

Kamera nahrává videa v rozlišení 1080p s 30 snímky za sekundu a fotografie až v rozlišení 12MPx. Niceboy Pano má i speciální režim pro YouTube, kdy videa není nutné nijak zpracovat a rovnou je lze sdílet a na YouTube se zobrazí jako 360° videa.

Kamera má 1,5" displej a v prodejním balení najdeme i pouzdro, se kterým je kamera voděodolná. Co dalšího najdete v prodejním balení Niceboy Pano a jak kamera vypadá, se můžete podívat v našem videopohledu:

Niceboy PANO 360 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na kameru Niceboy Pano chystáme recenzi a pokud už teď máte nějaké dotazy, tak nám napište do diskuze.

 

Aktuality

iPhone 6S: nejlepší fotomobil současnosti?

Apple vybudoval svou pověst mobilních telefonů se skvělým fotoaparátem ne díky množství pixelů, ale na samotné kvalitě fotek. Jak je na tom nový iPhone 6S?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde