Niceboy Pano: unboxing akční 360° kamery (videopohled)

Na testování dorazila 360° akční kamera Niceboy Pano. Ta zaujme displejem, speciálním režimem pro YouTube a také voděodolným pouzdrem, které má přímo v balení.

Niceboy Pano je nová 360° kamera, se kterou můžete natáčet videa pro virtuální realitu. Nám na testování dorazila z eshopu kamerov.cz.

Niceboy Pano 360 recenzeNiceboy Pano 360 recenze

Kamera nahrává videa v rozlišení 1080p s 30 snímky za sekundu a fotografie až v rozlišení 12MPx. Niceboy Pano má i speciální režim pro YouTube, kdy videa není nutné nijak zpracovat a rovnou je lze sdílet a na YouTube se zobrazí jako 360° videa.

Kamera má 1,5" displej a v prodejním balení najdeme i pouzdro, se kterým je kamera voděodolná. Co dalšího najdete v prodejním balení Niceboy Pano a jak kamera vypadá, se můžete podívat v našem videopohledu:

Niceboy PANO 360 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Na kameru Niceboy Pano chystáme recenzi a pokud už teď máte nějaké dotazy, tak nám napište do diskuze.

 

Aktuality

Sony představilo novou DSLR Alpha A68

Nový foťák od Sony Alpha A68, který byl právě představen, si půjčuje senzor z nejvyššího mode A77 II, má 24MPx a 79 ostřících bodů.

Elephone 4K levná akční kamera

Maďarský výrobce mobilních telefonů Elephone se pouští do boje i s outdoorovými kamerami. Jejich první kamera by měla umět 4K video.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde