Niceboy Gyro Mini - stabilizátor jedné osy nejen pro kamery

Společnost Niceboy uvádí na český trh stabilizátor jedné osy, který je určen jak pro akční kamery Niceboy, GoPro či SJCAM, tak i pro mobilní telefony až do úhlopříčky 6".

Niceboy Gyro Mini je druhý stabilizátor od této společnosti, který se dostává na český trh. My jsme v recenzi měli většího a výkonnějšího bratříčka Niceboy Gyro (recenzi najdete zde).

Niceboy gyro miniNiceboy gyro mini

Niceboy Gyro Mini je určen jak pro akční kamery (Niceboy, SJCAM, GoPro), tak i pro mobilní telefony do úhlopříčky 6". Tento 1-osý stabilizátor zaručuje stabilizaci v horizontální rovině a dá se připevnit jak na kolo či hrudní pás a to díky propojovatelným nástavcům.

Stabilizátor nabízí dva módy vyvážení a to právě jak pro akční kamery, tak i pro mobilní telefony. Baterie s kapacitou 550 mAh by měla vydržet až na tři hodiny provozu. Ke stabilizátoru dostanete i pouzdro na přenášení. Rozměry Niceboy Gyro Mini jsou 70 x 64 x 47 mm a váží 185g.

Cena Niceboy Gyro Mini je 3490Kč a v současné době tento stabilizátor nabízí třeba eshop kamerov.cz. Podívejte se na videopohled Niceboy Gyro Mini:

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde