Niceboy GYRO: 3-osý stabilizátor pro akční kamery

Společnost Niceboy, známá pro své akční kamery během pár dnů na český trh uvede gimbal, který dokáže kamery stabilizovat ve 3 osách.

Od Niceboy jsme měli v testu akční kamery Niceboy Vega 4K a Niceboy Vega+, dokonce jsme vyzkoušeli i jejich 360° kameru Niceboy Pano. Během pár dnů tato společnost přijde s 3-osým stabilizátorem, který je kompatibilní s většinou akčních kamer (Niceboy, GoPro, SJCAM). Níže najdete videopohled na Niceboy GYRO.

Niceboy GYRONiceboy Gyro

Niceboy GYRO má hliníkové tělo a velmi jednoduché jednotlačítkové ovládání, které zapíná gimbal, umožňuje přepínání mezi režimy naklánění a také je možné gimbal uzamknout ve všech osách.

Hmotnost Niceboy GYRO bez baterie je 292 gramů a rozměry 227 x 128 x 93 mm, na jedno nabití by tento gimbal měl vydržet 120 minut a délka nabíjení je 30 minut.

Stabilizátor Niceboy GYRO by se měl na trhu objevit do 14 dnů za cenu 6990Kč a vy se můžete podívat na unboxing gimbalu a na to jak vlastně funguje:

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde