Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

Do mobilu či tabletu si nejprve musíte stáhnout příslušnou aplikaci, ze stolního počítače či tabletu se ke službě přihlásíte přes stránku photos.google.com. Máte-li nainstalován Google+, tak Google Photo nahradí aplikaci Fotky+. 

Veškeré fotografie, které tak pořídíte můžete zálohovat na neomezené cloudové úložiště. Jenže neomezené nemusí vždy znamenat neomezené. V aplikaci budete mít n avýběr ze dvou možností zálohy fotek. Tou první je Ve vysokém rozlišení, což v praxi znamená fotky o rozlišení do 16Mpx a video do rozlišení Full HD. Pokud nahrajete video či fotky ve vyšším rozlišení, tak dojde ke kompresi a fotografie či video bude zmenšeno. V tomto případě máte ale k dispozici od Google opravdu neomezené úložiště. Pokud ale jako možnost pro uložení fotografií a videa zvolíte možnost Původní a fotky a video si nahrajete na Fotky Google v plné velikosti bez komprese, tak dostanete od Google pouze 15GB prostoru a dalších 100GB si můžete dokoupit za 1,99 dolarů.

Pokud Vám tedy bude stačit uchování fotek do velikosti 16Mpx a videa ve Full HD, tak má pro Vás tato služba určitě co nabídnout. Neomezený prostor se hodí vždy...

Diskusní téma: Neomezené úložiště pro Vaše fotky

ruzicka

Já chci vrátit zpět moje fotky

Přidat nový příspěvek

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde