Nejlepší bezzrcadlovka na Vánoce 2016

Jaké jsou nejlepší kompaktní fotoaparáty s vyměnitelnými objektivy, které si můžete koupit? Vybrali jsme ty nejlepší, které se opravdu vyplatí. Jak fotí?

Zrcadlovky jsou velké a těžké, kdežto bezzrcadlovky se v posledních letech vyrovnávají právě zrcadlovkám hlavně v kvalitě fotografií. Kompakty s vyměnitelným objektivem nabízí totiž velké senzory a lehčí a kompaktnější tělo než DSLR systémy. Vybrali jsme podle nás ty nejlepší:

1. Sony Alpha A6000
Sony Alpha A6000 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Sony A6000 nabízí velký APS-C CMOS senzor, který se svými rozměry vyrovná dražším zrcadlovkám a nabízí rozlišení 24,3MPx. Sony se také chlubí, že má nejrychlejší ostření na světě a model A6000 ukazuje, že opravdu jeho autofocus je velmi rychlý. Procesor je nejnovější Sony Bionz X, který je osazen i v nejvyšších modelech zrcadlovek od Sony. Potěší i hledáček, který nabízí 100% pokrytí. Fotky Sony A6000 produkuje velmi ostré a se spousty detailů. Jako negativum se dá považovat nedotykový displej.

Sony a6000
2. Panasonic Lumix DMC-GX80
Panasonic Lumix DMC-GX80 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Hořčíkové tělo, odolnost proti povětrnostním vlivům a stabilizace obrazu přímo v těle fotoaparátu (není nutné se spoléhat na stabilizovaný objektiv) - to jsou hlavní výhody námi vybrané bezzrcadlovky od Panasonicu. I když 16MPx senzor na první pohled zaostává za konkurencí, tak nabízí hlavně výbornou ostrost a netrpí na výrazný šum ani při vyšších hodnotách ISO. Lumix DMC-GX80 nechybí elektronický hledáček a displej.

_0063PB1
3. Olympus E-M10 II
Olympus E-M10 II lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

E-M10 II je jeden z nejlepších foťáku od Panasonicu a to ze všech kategorií, do kterých se tato společnost pouští. Panasonic E-M10 II má asi nejlepší stabilizaci mezi zrcadlovkami, které jsou na trhu a velmi přesné automatické laserové zaostřování. Senzor má 20,4 MPx a fotky nabízí velmi slušnou ostrost a skvělé vykreslování detailů. Navíc video z Olympusu E-M10 II patří k tomu nejlepšímu, co v této cenové kategorie můžete zakoupit. Ani zde nechybí displej na zadní straně a elektronický hledáček.

Marinha Beach

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde