Meknic X6: sportovní kamera s dotykovým displejem

Meknic X6 je akční kamera s 2" displejem, která zaujme i další hardwarovou výbavou jako je procesor Ambarella, senzor Sony či nativní 2K video.

Meknic má v portfoliu spousty akčních kamer, včera jsme psali o X7 Plus, která i bez pouzdra je voděodolná do hloubky 40 metrů. Mnohem zajímavěji ale vypadá model Meknic X6 s dotykovým displejem.

Displej kamery Meknic X6 má 2" s rozlišením 960 x 240 bodů a právě dotykové ovládání usnadňuje veškeré ovládání kamery. Ještě zajímavější je informace o použitém procesoru, ten má na starosti Ambarella a konkrétně se jedná o typ A7LS75. U kamery se nešetřilo ani na senzoru, byl použit Sony IMX206 s 16MPx. Dokonce byl použit 7G objektiv s IR filtrem a úhlem záběru 170°.

Do kamery o rozměrech 66,6 x 46,5 x 36 mm se vměstnala baterie o kapacitě 960 mAh, což by podle výrobce mělo vydržet na 1,5 hodiny natáčení. Meknic X6 natáčí videa při rozlišení 2K (1296p) s 30 snímky za sekundu, u Full HD je k dispozici 30fps. Kamera má vlastní 2GB vnitřní paměť, kterou jde rozšířit o paměťové karty až do velikosti 32GB. S ochranným pouzdrem je kamera voděodolná až do hloubky 30 metrů.

A jak vypadá video z kamery? Podívejte se na ukázku:

Více o kameře se dozvíte na produktové stránce Meknic X6

Co na kameru říkáte? Napište do diskuze:

 

Aktuality

Niceboy VEGA X PRO VS GoPro Hero8 Black VS DJI Omos Action

GoPro Hero8 Black, DJI Osmo Action i Niceboy VEGA X PRO jsou akční kamery, které zvládají 4K 60fps rozlišení a jsou vodotěsné bez pouzdra. Jak si tyto akční kamery vedou ve srovnání parametrů a jaká je cena?

Niceboy VEGA X: levná 4K akční kamera se stabilizací

Niceboy na český trh uvede další novou akční kameru. Model VEGA X bude disponovat reálným 4K rozlišením či dotykovým displejem a zaujmout by měl hlavně svou nízkou cenou. Co vše kamera umí a jaká bude cena?

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde