Konec kamer GoPro? Kdo zachrání hrdinu?

Společnost GoPro reaguje na špatné výsledky prodejů svých kamer. Rozlučte se s GoPro! Nebo ne?

CEO společnosti GoPro Nick Woodman oznámil, že po velmi neúspěšném posledním čtvrtletí roku 2015, kdy tržby společnosti klesly o 31%, ukončí prodej nejlevnějších kamer v portfoliu.
 
Od dubna 2016 se budou prodávat již jen kamery Hero 4 Black ( Aktuální cena GoPro HERO4 Black Edition v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) , Hero 4 Silver ( Aktuální cena GoPro HERO4 Silver Edition v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) , a Hero 4 Session ( Aktuální cena GoPro HERO4 Session v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, ) . Prodej ostatních kamer Gopro a to včetně Hero+ LCD, Hero+ a nejlevnější Hero bude ukončen.
 

A protože GoPro nutně potřebuje nového hrdinu, tak bylo oznámeno, že tento rok bude představen model Hero 5 a dron Karma, o kterém jsme psali zde.

Co říkáte na ukončení prodeje některých kamer GoPro? Napište do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde