Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

V současné době si můžete od společnosti GoPro pořídit několik outdoorových kamer a právě tato společnost je ve svém oboru považována za špičku. Nyní je jasné, že nejen kamery ponesou značku GoPro. 

Karma je nový produkt od GoPro a už nyní víme, že je to dron. Tato firma totiž na svém oficiální webu zveřejnila první video, které bylo právě touto novinkou pořízeno. Bohužel nejsou známé žádné další specifikace a ani to, co všechno tento dron bude umět. Jediným faktem tak je, že dron Karma bude v prodeji v průběhu roku 2016. 

Níže už se můžete podívat na video pořízené dronem GoPro Karma. Co na nový počin od GoPro říkáte? Napište nám do diskuze.

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde