Karma - Dron od GoPro. Má šanci uspět?

O tom, že společnost známá svými outdoorovými kamerami chystá vlastní dron, se mluví už nějakou dobu. Nyní je jasné, že opravdu bude.

V současné době si můžete od společnosti GoPro pořídit několik outdoorových kamer a právě tato společnost je ve svém oboru považována za špičku. Nyní je jasné, že nejen kamery ponesou značku GoPro. 

Karma je nový produkt od GoPro a už nyní víme, že je to dron. Tato firma totiž na svém oficiální webu zveřejnila první video, které bylo právě touto novinkou pořízeno. Bohužel nejsou známé žádné další specifikace a ani to, co všechno tento dron bude umět. Jediným faktem tak je, že dron Karma bude v prodeji v průběhu roku 2016. 

Níže už se můžete podívat na video pořízené dronem GoPro Karma. Co na nový počin od GoPro říkáte? Napište nám do diskuze.

Aktuality

Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Canon EOS M10 - nová bezzrcadlovka

18Mpx APS-C snímač, Full HD video, výklopný displej. To je nová bezzrcadlovka EOS M10, kterou představila společnost Canon

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde