Jaká je česká cena nového dronu DJI Mavic PRO Platinum?

DJI Mavic PRO Platinum je vylepšená verze dronu Mavic s delším doletem a tišším chodem. Tento dron má 4K kameru, která nabídne rozlišení až 4096×2160 pixelů. Jaké je oficiální české cena DJI Mavic PRO Platinum?

Na začátku září byl představen dron DJI Mavic PRO Platinum, ten navazuje na svého předchůdce a nabízí delší dolet na jedno nabití a také až o 60% tišší chod.

DJI Mavic PRO Platinum má GPS / GLONASS a samozřejmostí jsou funkce jako sledování uživatele, vyhýbání se překážkám nebo sledování vyznačeného bodu. Kamera s 12MPx senzorem je zavěšená na 3-osém stabilizátoru a dokáže nahrávat video ve 4K rozlišení s 30 snímky za sekundu. Nechybí ani Cinema 4K režim s podporou 4096×2160 24fps rozlišení. Objektiv kamery má světelnost f/2,2 a úhel záběru je 78,8°. DJI Mavic PRO Platinum dosahuje maximální rychlosti 65 km/h a létat může až v nadmořské výšce 5km. Doba letu na jedno nabití je pak 30 minut.

Některé české eshopy již do svých katalogů tento dron zařadili. V základní verzi, kdy v prodejním balení najdeme mimo samotné kvadrokoptéry také ovladač se systémem přenosu OcuSync, akumulátor Li-Pol 11,4V/3830mAh, 50W nabíječku, sadu vrtulí (3 páry), MicroSD kartu 16GB, USB kabel, RC kabel (Lightning konektor) a RC kabel (Micro USB konektor) se DJI Mavic PRO Platinum prodává za tuto cenu:

DJI Mavic Pro Platinum, 4K kamera - DJIM0252 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

V prodeji bude také verze More Combo, kdy v prodejním balení budou celkem 3 baterie a navíc batoh, nabíjecí adapter pro 4 akumulátory a nabíjecí redukce pro Power banky. Cena DJI Mavic PRO Platinum More Combo je pak v českých eshopech následující:

DJI - Mavic Pro Fly More Combo (Platinum version) - DJIM0252C lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Pochopitelně se stále dá zakoupit předchozí model DJI Mavic PRO, který má srovnatelné parametry, jen výdrž na jedno nabití je maximálně 27 minut:

DJI Mavic Pro DJIM0250 - DJIM0250 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Vybíráme zrcadlovku. Značka levně

DSLR jsou pořád tou nejlepší volbou, co koupit, když to s fotkami myslíte vážně. Jakou zrcadlovku vybrat, aby nás nezruinovala?

Zoner Studio ve verzi 18

Zoner představil svou novou verzi programu pro úpravu fotografií. Zoner studio 18 přináší zjednodušený design, vylepšené úpravy v RAW, podporu 4K rozlišení na monitorech a další.

Nejlepší nové bezzrcadlovky 2015

Bezzrcadlovky nebo chcete-li kompaktní fotoaparáty, jsou nejlepším poměrem cena a výkon. Nestačí-li Vám obyčejný kompaktní fotoaparát a kvalitní zrcadlovka Vám přijde drahá, pak je tady pro Vás náš výběr toho nejlepšího.

Jsem Ezviz S1, jsem legenda

Značka Ezviz označuje svou novou kameru za legendu. Sice jsou to silná slova, ale zaujmout může. Hlavně pro svou výdrž na jedno nabití!

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde