Jak fotí Nikon Coolpix S7000? Uživatelské fotky

Nikon Coolpix S7000 patří k nejoblíbenějším kompaktním fotoaparátům v České republice. Jaké pořizuje fotografie? Podívejte se na fotky majitelů tohoto foťáku.

Cena tento kompakt řadí mezi velmi výhodné koupě. Tento Nikon se vyznačuje hlavně jednoduchostí nastavení, kdy svého majitele nenutí nastavovat hodnoty, kterým nerozumí. Lze nastavit maximálně ISO, vyvážení bílé či ostřící bod. I přes velmi kompaktní rozměry nabízí S7000 objektiv s 20x zoom v rozsahu 25-500 mm, jehož světelnost začíná na f/3,6 a končí na f/6,5 u nejvyššího ohniska.

Nikon Coolpix S7000 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Co potěší je velmi účinný opticky stabilizátor a Coolpix S7000 si špatně nevede ani u pořizování videa. Teď se ale zaměříme na to, jaké fotografie Nikon pořizuje:

Nikon Coolpix S7000 Sample Image

gates with a view.

Rotherham Minster on a beautiful sunny day

Time for reflection

Herbstsonnenuntergang

Nikon Coolpix S7000 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Obecně se dá říct, že fotografie jsou přirozeně světlé a barevně syté, aniž by ale tato sytost překročila únosnou mez. Ostrost a detail fotografií je taky na slušné úrovni, i když je při plném zvětšení znát digitální vyhlazení, které ale není nikterak přehnané.

I když fotoaparát nemá žádné možnosti nastavení, tak automatika odvádí svou práci celkem slušně. Expozice je dobře vyvážená a není nutný dodatečná zásah. Dokonce i vyvážení bílé na automatiku je velmi dobré - barvy jsou autentické. 

Nepotěší jen horší světelnost objektivu, a také že Nikon Coolpix S7000 nemá dotykový displej.

Co na Nikon Coolpix S7000 říkáte? Napište do diskuze:

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde