GoPro Hero 5 Black oficiálně: GPS, dotykový displej a 4K

Konečně je to tady, GoPro představilo své nové akční kamery Hero 5 Black a Hero 5 Session. Obě kamery nabízejí jako své maximum 4K rozlišení. Navíc známe českou cenu kamery.

Kamera GoPro Hero4 byla dostupná ve dvou verzích a to Silver a Black Edition. Black edition byla také první 4K akční kamera s 30fps a 120 snímky u 1080p rozlišení. Nyní ale byla představena novinka v podobě Hero5 Black.

GoPro Hero 5 Black dokáže jako své maximum také nahrávat ve 4K rozlišení při 30fps, mimo to kamera zvládá i 2K s 60fps a Full HD lze nahrávat až se 120 snímky za sekundu. Hero 5 Black je schopná také stabilizovat video a jedná se tak o první GoPro se stabilizací. Na zadní straně kamery najdeme 2" dotykový displej s živým náhledem nahrávaného videa. Senzor má rozlišení 12MPx a lze fotit do RAW (DNG formát).

Hero 5 Black je vyrobena z pogumovaného těla a kamera je i bez použitého pouzdra voděodolná do hloubky 10 metrů, toto vylepšení je asi nejlepší inovací u novinky od GoPro. Kamera je vybavena třemi mikrofony a nahrávaný zvuk by tak měl být velmi kvalitní, navíc se o jeho úpravu stará samotná kamera.

Velkou novinkou je i hlasové ovládání kamery GoPro Hero 5 Black, kdy stačí vyslovit "GoPro take photo" a kamera udělá vše za Vás. Hlasové ovládání je dostupné v angličtině, němčině, francouzštině, italštině, španělštině a čínštině.

Mimo kamery Hero 5 Black byla představena i menší Hero 5 Session, která také dokáže nahrávat ve 4K rozlišení, má hlasové ovládání a disponuje 10MPx senzorem.

Cena GoPro Hero 5 Black je 399$ a Hero 5 Session 299$. Česká cena kamery GoPro Hero 5 Black byla stanovena na 11999Kč a Hero 5 Session 8999Kč.

Kameru GoPro Hero5 Black můžete zakoupit na Alza.cz za 11990Kč s dopravou zdarma!

Co na novinky od GoPro říkáte?

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy VEGA 6 star. Jak uspěla?

Niceboy VEGA 6 star se chce stát hvězdou mezi akčními kamerami. Zazáří na tomto přeplněném nebi se svým videem a optickou stabilizací? VEGA 6 star prošla naším testem, jak v recenzi dopadla?

Po SJCAM SJ8 PRO se do prodeje dostávají i SJ8+ a SJ8 Air

Série akčních kamer SJ8 od SJCAM má celkem tři kamery, nejvyšší model se už nějakou dobu prodává i v ČR. Nyní se do prodeje dostávají i další dva modely SJ8+ a SJ8 Air. Jaká je jejich česká cena? A mají vůbec tyto kamery smysl?

Testujeme Niceboy Vega 6 star s optickou stabilizací

Akční kamera Niceboy Vega 6 star dorazí během pár dnů na české pulty. Tato kamera s nativním 2K rozlišením či optickou stabilizací videa právě dorazila na recenzi. Máte na kameru VEGA 6 star otázky? Ptejte se!

Akční kamera Niceboy Vega 5 za 3990Kč jen do 17.6.2018!

Stále ještě TOP model akční kamery od Niceboy s 4K rozlišením můžete až do neděle u jednoho prodejce zakoupit za akční cenu 3990Kč. Vega 5 má čip Ambarella, senzor Sony a u Full HD videa disponuje až 120fps.

SJCAM SJ8 Pro: první 4K 60fps videa natočená kamerou

Začátek prodeje akční kamery SJCAM SJ8 Pro je na spadnutí a na internetu se objevují první videa natočená touto kamerou ve 4K 60fps rozlišení. Podívejte se jak kvalitně SJ8 Pro s čipem Ambarella a senzorem Sony nahrává.

SJCAM SJ8 PRO oficiálně: konkurence pro Yi 4K+ je na světě

Akční kamera SJCAM SJ8 Pro je oficiálně představena a do prodeje se dostane za pár týdnů. Známe specifikace a čínskou cenu. Zaujme hlavně 4K 60fps rozlišení, velký dotykový displej a kodek videa H.265. Co vše o kameře víme?

GoPro Hero VS Hero 5 VS Hero 6: rozdíly akčních kamer

Nejnovější model akční kamery od GoPro je zároveň ten nejlevnější. Jaké jsou ovšem rozdíly mezi kamerami od GoPro? Podívejte se na srovnání parametrů akčních kamer Hero, Hero5 a Hero6, které jsou jinak designem úplně stejné.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde