Google Clips: chytrá kamera pro zachycení nejlepších momentů

Google dnes představil chytrou kameru, která nezaujme svými specifikacemi, ale tím, že díky umělé inteligenci dokáže nahrát ty nejlepší momenty. Navíc se kamera dokáže učit a poznávat tváře. Čím déle jste s kamerou, tím lepší výsledky jsou.

Google Clips umí rozpínat nejen obličeje, ale i tváře Vašich domácích mazlíčků. Čím častěji jste před touto kamerkou, tím lepší výsledky výsledných videí budou.

Google Clips je spíše fotoaparát než kamera, zachycuje "pohyblivé" fotografie, které trvají několik vteřin (bez zvuku). Ovládání Google Clips není nutné, toto zařízení samo určuje, které momenty zaznamenat a uložit.

a

Google Clips váží jen 65 gramů, rozměry jsou 49x49x20mm a integrovaná baterie vydrží na 3 hodiny provozu. Výsledné video (nebo chcete-li foto prezentace) je pořizována s 15 snímky za sekundu. FOV objektivu je 130° a kamerka má 16GB vnitřní úložiště. Pro ovládání kamery je nutná aplikace, která je kompatibilní pouze z OS Android 7.

Google Clips se u nás oficiálně nebude prodávat, cena v USA bez daně byla stanovena na 249$.

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: Google

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde