GitUp Git3 nebude mít 4K rozlišení a ani 120fps u FullHD

Během jednoho měsíce dorazí na trh nová akční kamera GitUp Git3 a vypadá to, že přijde spíše zklamání. Nabídne sice GPS a dotykový displej, ale vše ostatní bude téměř stejné jako u Git2.

První spekulace o akční kameře GitUp Git3 vypadaly velmi slibně: reálné 4K rozlišení s 30fps, 120fps u 1080p rozlišení a k tomu všemu GPS. Podle informací, které máme k dispozici, bude Git3 jen mírně vylepšený model oproti Git2.

GitUp Git3 sice bude mít GPS a bude tak možné do videa vkládat informace např. o rychlosti, ale informace o nativním 4K rozlišení nebyly správné. Kamera Git3 bude zvládat jako své maximum 2K (1440p) s 30fps a ke 4K videu se dostane pouze dopočtem. U Full HD videa půjde nastavit maximálně 60 snímků za sekundu. Novou potvrzenou informací je dotykový displej na zadní straně kamery a také bude Git3 podporovat připojení další kamery přes USB a bude možné tento obraz vkládat do videa.

Za GPS rozhodně chválím, už menší radost mám z dotykového displeje a co se rozlišení a snímkové frekvence týče, tak tam je to už naprosto zklamání.

Na českém trhu je stále k dostání předešlý model Git2, který má senzor Sony IMX206 a procesor Novatek a to za cenu:

GitUp GIT2 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: GitUp

Aktuality

Aktualizace firmwaru pro akční kameru Niceboy VEGA 6

Niceboy VEGA 6 je jednou z nejlevnějších nativních 4K akčních kamer s kodekem H.265. Nově je k dispozici aktualizace firmwaru  pro tuto kameru, která přináší možnost vypnutí systémových zvůků tlačítek kamery.

Black friday 2018: nativní 4K akční kamery pod 3500Kč

Černý pátek 2018 se nezadržitelně blíží a akční ceny se dotkly i akčních kamer. Vybrali jsme akční kamery s nativním 4K rozlišením a ceny jsou tak nízko, že některé kamery se dají koupit již za cenu lehce nad 3000Kč! Jaké kamery to jsou?

GoPro HERO7 Silver VS Niceboy VEGA 6: srovnání parametrů

GoPro HERO7 Silver a Niceboy VEGA 6 jsou si parametrově velmi podobné. V čem se ale přesně tyto akční kamery liší, a která kamera toho nabídne za danou cenu více? Srovnali jsme parametry kamer GoPro a Niceboy.

Přinese SJCAM SJ9 vodotěsnost bez pouzdra? A co dál?

V SJCAM před pár týdny začali pracovat na nové akční kameře. Novinka by měla pokračovat v nově zaběhlém označení a na trh nejspíše přijde s názvem SJ9 (PRO). Základem by měla být vodotěsnost dle certifikace IP68 bez pouzdra.

Yi Mini Dash: nová levná kamera do auta s Full HD videem

Yi Technology přichází s novou černou skříňkou do auta, které má nenápadný design a zaujme hlavně svou nízkou cenou. Yi Mini Dash Camera nahrává ve Full HD rozlišení, má displej a lze ji propojit s mobilní aplikací.

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde
Budete přesměrováni. Případně klikněte zde