Frodo: akční kamera a sportovní náramek v jednom

Bude tohle prodejní hit? Frodo minimálně vypadá velmi slibně - outdoorová kamera a sportovní náramek v jednom. Navíc nepotřebuje žádné speciální držáky a umístit Frodo jako kameru je možné kamkoliv.

Diktafon, sportovní náramek a hlavně outdoorová kamera. To vše je Forodo. Navíc jako kamera je Frodo vždy okamžitě bez prodlení připraven natáčet. A není nutné sebou nosit tuny příslušenství pro uchycení kamery. Díky mechanismu uchycení Strap-on je možné kameru připevnit na jakékoliv místo.

Frodo lze použít i jako sportovní náramek, který Vás na displeji informuje o Vašich aktivitách. Jako kamera natáčí Frodo při rozlišení 1080p s 30fps. Má široký úhel záběru - 120° a fotografie může pořizovat až při rozlišení 8MPx. Světelnost objektivu je f/2,6. Frodo navíc disponuje šestiosou stabilizací pomocí gyroskopu. Videa jsou pak nahrávána do formátu mp4.

Další zajímavostí je, že Frodo nevyužívá paměťové karty, ale bude se prodávat s vlastním vnitřním úložištěm o velikosti 16, 32 nebo 64GB. Kamera v náramku je polohovatelná v rozmezí 90°. Frodo je dále vybaven WiFi, Bluetooth a USB konektorem. Ve vlastní aplikaci pak bude možné rovnou upravovat a stříhat videa, přidávat hudbu, a když budete chtít, tak i rovnou sdílet na sociální sítě.

Vybíráte outdoorovou kameru? TOP 20 kamer najdete zde

Podívejte se na produktové video:

Výdrž na jedno nabití při natáčení by měla být 1,5 hodiny. Navíc se ke kameře může přikoupit battery pack, který zvýší výdrž baterie na 5 hodin při natáčení videa.

Na indiegogo si můžete Frodo předobjednat za 149$ ve 16GB verzi. Maloobchodní cena pak za tuto verzi bude 199$. A že Frodo vypadá slibně, si nemyslíme jen my, ale i uživatelé indiegogo, kteří do této kamery investovali již 108% z autory vybírané částky, která byla 50 000$.

Co si o Forodo myslíte? Napište do diskuze:

Aktuality

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde