Kamera Eken H8: UltraHD video s 30fps!

Eken představila novou outdoorovou kameru. Podle specifikací dokáže natáčet 4K video s 30 snímky za sekundu! 

I když se nová kamera od Eken nazývá H8, tak dle specifikací předčí model H9, o kterém jsme psali zde. Nová H8 má senzor Sony IMX078 s rozlišením 12MPx. Senzor je stejný jako u populární kamery SJCAM SJ5000X Elite nebo méně známé Hawkeye Firefly 6S (psali jsme o ní zde).

Hlavní předností této kamery je snímková frekvence, při které je kamera Eken H8 schopná nahrávat v 4K rozlišení. A UltraHD rozlišení je schopná nahrávat s 30 snímky za sekundu. Pozor, 4K rozlišení není nativní, ale jedná se pouze o interpolaci! Kamera nabízí také 2K video s 30fps a 1080p rozlišení zvládne 60 snímků za sekundu. Specifikace kupodivu mlčí o HD rozlišení. Objektiv je potom širokoúhlý se záběrem 170°.

Kamera Eken H8 má procesor Sunplus, nabídne WiFi konektivitu a nechybí USB a HDMI konektor. H8 má dva displeje - ten na přední straně slouží pro zobrazení aktuálního nastavení kamery a zadní strana patří 2" displeji, který pochopitelně nabídne živý náhled.

Baterie v kameře má kapacitu 1050 mAh a celkové rozměry kamery jsou 59.3 x 21.4 x 41.1 mm. Hmotnost kamery H8 je potom 68g.

Jako všechny outdoorové kamery z Číny má i Eken H8 v balení spousty příslušenství. Tím nejdůležitějším doplňkem je pouzdro, které je voděodolné do hloubky 30 metrů.

Aktuální cena Eken H8R v českých e-shopech: (Zdroj: Heureka.cz, )

Co na kameru Eken H8 říkáte? Napište nám do diskuze:

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde