Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Nedávno jsme psali o kameře Eken H9. Novinka H3 dokáže také nahrávat videa v rozlišení 4K (4096x2160), ale bohužel stejně jako H3 pouze s 10 snímky za sekundu. Takže tento videozáznam bude spíše nepoužitelný a hodit se bude jen na statické záběry. 2K video má taky nízkou snímkovou frekvenci a to 15fps. U Full HD videa (1080p) bude možné natáčet při 60 snímcích za sekundu a HD video zvládne 120fps.

Opět nejspíše v kameře nalezneme procesor Sunplus, tedy to nejlevnější co se dá použít a procesor, který se používá pro svou nízkou cenu hlavně v padělcích kamer. Oficiální web výrobce také mlčí ohledně použité optiky a její rozlišení je též neznámé. Úhle záběru kamery by však měl být širokoúhlý a to 170°. V čem se kamera Eken H3 liši od H3 je hlavně v použití dvou displejů. Ten přední bude sloužit k zobrazení aktuálního nastavení a vyčtete z něj, jestli kamera nahrává. Ten zadní, který má 2" je už plnohodnotný displej, který zobrazí i nahrávaný obraz. 
Menší jsou také rozměry kamery a to 59.3 x 21.4 x 41.1 mm. Voděodolné pouzdro, které je součástí balení lze použít až do hloubky 30 metrů. Kameře nebude chybět WiFi a prodávat by se měla v sedmi barvách. Cena zatím není známa. Ale mělo by to být více než u Eken H9.
Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze: 

Diskusní téma: Eken H3: levná 4K kamera

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Aktuality

Niceboy VEGA X PRO – 4K 60fps video a vodotěsnost do 12 m

Na český trh přichází nová akční kamera, která podporuje 4K 60fps video a navíc je vodotěsná i bez pouzdra. Niceboy VEGA X PRO bude mít dokonce dva displeje. Jaká je cena a co vše tato nová akční kamera umí?

Jak a podle čeho správně vybrat kameru do auta?

Výrobci kamer do auta se nás snaží přesvědčit, že nejdůležitější jsou funkce jako je hlášení z vybočení z pruhu nebo hlášení radarů. Jenže neměla by u kamery být důležitější kvalita videa? Jakou kameru do auta koupit?

Fimi Palm Gimbal: konkurence pro DJI Osmo pocket?

Fimi je společnost, která je výrobcem akční kamery Xiaomi a také dronu Xiaomi. Nyní na trh přichází s malou kamerou na 3-osém gimbalu. Fimi Palm nabídne 4K video a kodek H.265. Co všechno ještě umí?

SJCAM SJ10 PRO: SJCAM chrlí jednu kameru za druhou

Značce SJCAM se celosvětově nedaří. To je možná také důvod, proč jen pár měsíců po představení modelu SJCAM SJ9 Strike láká na novinku. Na svět se totiž chystá SJCAM SJ10 PRO. Bude mít vůbec co nabídnout?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde