Eken H3: levná 4K kamera na sport

Nová kamera od Eken s označením H3 bude umět nahrávat videa až do rozlišení 4K. A měla by být velmi levná!

Nedávno jsme psali o kameře Eken H9. Novinka H3 dokáže také nahrávat videa v rozlišení 4K (4096x2160), ale bohužel stejně jako H3 pouze s 10 snímky za sekundu. Takže tento videozáznam bude spíše nepoužitelný a hodit se bude jen na statické záběry. 2K video má taky nízkou snímkovou frekvenci a to 15fps. U Full HD videa (1080p) bude možné natáčet při 60 snímcích za sekundu a HD video zvládne 120fps.

Opět nejspíše v kameře nalezneme procesor Sunplus, tedy to nejlevnější co se dá použít a procesor, který se používá pro svou nízkou cenu hlavně v padělcích kamer. Oficiální web výrobce také mlčí ohledně použité optiky a její rozlišení je též neznámé. Úhle záběru kamery by však měl být širokoúhlý a to 170°. V čem se kamera Eken H3 liši od H3 je hlavně v použití dvou displejů. Ten přední bude sloužit k zobrazení aktuálního nastavení a vyčtete z něj, jestli kamera nahrává. Ten zadní, který má 2" je už plnohodnotný displej, který zobrazí i nahrávaný obraz. 
Menší jsou také rozměry kamery a to 59.3 x 21.4 x 41.1 mm. Voděodolné pouzdro, které je součástí balení lze použít až do hloubky 30 metrů. Kameře nebude chybět WiFi a prodávat by se měla v sedmi barvách. Cena zatím není známa. Ale mělo by to být více než u Eken H9.
Co na kameru říkáte? Napište nám do diskuze: 

Diskusní téma: Eken H3: levná 4K kamera

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde