Dron GoPro Karma zpět v prodeji. A co důvěra zákazníků?

Dron GoPro Karma, který byl stažen z prodeje pro své problémy, které vedly k pádu dronu při letu, se znovu dostává do prodeje. Má vůbec šanci uspět a získat si zpět ztracenou reputaci?

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Dron GoPro Karma vzbudil při svém představení pozornost hlavně pro svou rozměry a skladnost. Následoval ale pád a to doslova. GoPro Karma se totiž potýkal s velkými problémy, kdy docházelo k odpojení od baterie za letu dronu a to vedlo k pádům a poškození dronů. Naštěstí nejsou známé žádné újmy na zdraví. Více informací zde.

Nyní se dostává GoPro Karma zpět do prodeje, ovšem jen pro zákazníky z USA a to za stejné ceny jako při uvedení (1200€ za dron s kamerou GoPro Hero5 Black a 870€ za dron bez kamery). Dodávky do zbytku světa (Evropy) jsou v tuto chvíli nejisté, ale mluví se o druhém čtvrtletí roku 2017.

Je otázka, jak na znovu uvedení do prodeje budou reagovat zákazníci. Budou mít vůbec důvěru si tento dron koupit? Zvlášť, když v prodeji je i konkurence v podobě DJI Mavic PRO. Pořídili byste si GoPro Karma? Napište do diskuze pod článkem.

Související:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

SJCAM M20: nová mini kamera

Nová kamera od SJCAM s označením M20 bude disponovat 16Mpx senzorem od Sony, stabilizací pomocí gyroskopu a nabídne 2K rozlišení.

Objektivy Zeiss pro telefony iPhone

Společnost Zeiss představila nové objektiy, které jsou určeny pro mobilní telefony iPhone z řady 6. A můžete si pořídit makro, širokoúhlý nebo teleobjektiv.

Movi: 4K kamera pro živé streamy

Na veletrhu CES v Las Vegas byla představena 4K kamera, která nese jednoduchý název Movi a je určena pro živé streamy!

PhaseOne XF100: 100MPx Full frame fotoaparát

Kde až tohle skončí? Rekordman v počtu megapixelů Canon EOS 5DS byl překonán. A to hned dvojnásobně. Nová PhaseOne XF100 přináší totiž rozlišení 100MPx!

X9000: 4K akční kamera za 1500Kč?

  

Další levná čínská kamera, která na svém těle uvádí velký nápis 4K Ultra HD a láká na cenu do 1500Kč. Všechno má svá ale...

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde