Dron GoPro Karma zpět v prodeji. A co důvěra zákazníků?

Dron GoPro Karma, který byl stažen z prodeje pro své problémy, které vedly k pádu dronu při letu, se znovu dostává do prodeje. Má vůbec šanci uspět a získat si zpět ztracenou reputaci?

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Dron GoPro Karma vzbudil při svém představení pozornost hlavně pro svou rozměry a skladnost. Následoval ale pád a to doslova. GoPro Karma se totiž potýkal s velkými problémy, kdy docházelo k odpojení od baterie za letu dronu a to vedlo k pádům a poškození dronů. Naštěstí nejsou známé žádné újmy na zdraví. Více informací zde.

Nyní se dostává GoPro Karma zpět do prodeje, ovšem jen pro zákazníky z USA a to za stejné ceny jako při uvedení (1200€ za dron s kamerou GoPro Hero5 Black a 870€ za dron bez kamery). Dodávky do zbytku světa (Evropy) jsou v tuto chvíli nejisté, ale mluví se o druhém čtvrtletí roku 2017.

Je otázka, jak na znovu uvedení do prodeje budou reagovat zákazníci. Budou mít vůbec důvěru si tento dron koupit? Zvlášť, když v prodeji je i konkurence v podobě DJI Mavic PRO. Pořídili byste si GoPro Karma? Napište do diskuze pod článkem.

Související:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde