Dron GoPro Karma v prodeji, RAW pro Yi 4K a 1000fps u 1080p

OHLÉDNUTÍ ÚNOR - po technických problémech se do prodeje vrací GoPro Karma, akční kamera Yi 4K dostane možnost fotit do RAW a Sony vyvíjí senzor s podporou 1000fps u Full HD videa.

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Měsíc únor byl ve znamení návratu dronu GoPro Karma zpět do prodeje, doporučili jsme paměťové karty pro záznam 4K videa a sepsali jsme také slovníček pojmů pro akční kamery. Všechny rady, tipy a návody také najdete na samostatné stránce.

GoPro Karma zpět v prodeji
Informace o technických problémech dronu od GoPro Vám určitě neunikly a protože celá situace byla poměrně vážná, tak byl GoPro Karma stažen z prodeje. Po téměř třech měsících se vrací zpět a chce znovu bojovat o přízeň fanoušků. Jaká je cena při znovu uvedení GoPro Karma na trh?
 
Návody, rady a tipy pro akční kamery
Spustili jsme stránku, kde najdete užitečné rady a návody pro akční kamery. Už dříve jsme psali o rozdílech mezi optickou a elektronickou stabilizací či o možnostech využití 4K rozlišení. I v únoru přibyly některé články, které se snaží radit při využívání akčních kamer:
 
Aktualizace pro Yi 4K přinese podporu RAW
Jako první jsme Vám přinesli možnost si do kamery Yi 4K stáhnout aktualizaci firmwaru ve verzi 1.4.0, ta sice ještě podporu RAW nepřinesla, ale opravuje některé chyby a přináší spousty vylepšení. Ovšem i možnosti fotit do RAW kamera Yi 4K dostane!
 
Xiaomi Yi Action 2 4K lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>
Super Slowmotion videa se senzorem Sony a nová SJCAM akční kamera
Sony zveřejnilo informace o chystaném senzoru, který bude zvládat neuvěřitelných 1000 snímků za sekundu a bude tak možné vytvářet úžasné slow motion videa. Na jedno takové video se můžete podívat i v našem článku:
 
SJCAM mají menší problém s výrobou svého nejvyššího modelu akční kamery a SJ7 Star se tak oficiálně do prodeje dostane až za několik dnů. Navíc unikly informace o chystané novince SJ6 Legend Air:
 
SJCAM SJ7 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Eken H9 kamera s Ultra HD 4K videem za 2000Kč?

Celkem neznámá čínská společnost Eken představila svou novou outdoorovou kameru s názvem H9. Ta se chlubí možností natáčet videa v rozlišení 4096x2160 pixelů. Tedy v Ultra HD rozlišení.

GoPro Hero 4 Session: nejmenší hrdina!

Výrobce outdoorových kamer GoPro představil svou nejmenší kameru. Jmenuje se Hero 4 Session. Je lehčí a menší než Hero 4, ale stejně vybavená!

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde