Dron GoPro Karma dostupný v ČR. Známe cenu.

Dron Karma od GoPro se po technických problémech vrátil do prodeje a konečně je dostupný také v České republice. Na jedno nabití vydrží až 20 minut a může létat rychlostí 56Km/h.

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Dron GoPro Karma musel být stažen z prodeje kvůli technickým problémům, kdy se bez kontroly zřítil na zem za letu. Nyní se opět dostává do prodeje a to i v ČR.

Dron GoPro Karma je kompatibilní s kamerami Kamera GoPro Hero 4 Black a Silver edition či GoPro Hero 5 Black, má GPS a rozměry jsou 365 x 224 x 90 mm. Kompletní specifikace dronu najdete v našem článku.

V ČR se dron Karma od GoPro bez kamery bude prodávat za 29990Kč a nabízí jej například eshop Alza.cz, který má dron již skladem. Pokud chcete variantu s kamerou GoPro Hero5 Black, tak si připravte 39990Kč.

Cena samotné kamery GoPro Hero5 Black se v ČR pohybuje takto:

GoPro HERO5 Black Edition lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

A srovnat můžete i cenu GoPro Karma v ostatních eshopech v ČR:

GoPro Karma Light - QKWXX-015-EU lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Aktuality

Recenze akční kamery Niceboy Vega 4K

Outdoorová kamera Niceboy Vega 4K dokáže nabídnout u Full HD videa 60fps, má 2" displej a v balení najdeme voděodolný dálkový ovladač. Jak si vedla v našem testu?

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde