Dron DJI Mavic PRO Platinum: 4K video a 30 minut letu

DJI vylepšila svůj dron Mavic PRO. Ten nově vydrží ve vzduchu na jedno nabití 30 minut a má o 60% tišší chod než předchůdce. DJI Mavic PRO Platinum bude mít opět kameru s 4K rozlišením a velmi malé rozměry.

Na berlínském veletrhu IFA byl představen nový dron DJI Mavic PRO Platinum. Jedná se o vylepšenou verzi dronu Mavic PRO s delší dobou letu na jedno nabití (30 minut) a o 60% tišším chodem. Maximální rychlost DJI Mavic PRO Platinum je 65 km/h a létat může až v nadmořské výšce 5km.

Tip: GoPro Karma vs DJI Mavic PRO: souboj specifikací dronů

DJI Mavic PRO Platinum má na 3 osém stabilizátoru kameru s 12MPx senzorem, která je schopná nahrávat video ve 4K rozlišení s 30fps. U Full HD (1920 x 1080) videa lze volit až 96 snímků za sekundu a HD rozlišení nabídne 120fps. Kamera u DJI Mavic PRO nabídne i Cinema 4K rozlišení s 4096×2160 body a 24fps. Objektiv má světelnost f/2,2 a úhel záběru je 78,8°.

Ve výbavě verze Platinum nebude chybět ani GPS / GLONASS a samozřejmostí jsou funkce jako sledování uživatele, vyhýbání se překážkám nebo sledování vyznačeného bodu. DJI Mavic PRO Platinum se na trhu objeví už tento měsíc a to za cenu 1299€ včetně dálkového ovladače. V českých eshopech se novinka pohybuje v tomto cenovém rozmezí:

DJI Mavic Pro Platinum, 4K kamera - DJIM0252 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: dji.com

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde