DJI Osmo Pocket: malá 4K 60fps kamera na 3-osém gimbalu

DJI přichází s novou malou kamerou s 4K 60fps rozlišením, která je umístěna na 3-osém gimbalu. Na jedno nabití vydřží Osmo Pocket 140 minut a překvapí také cenou. Navíc s obalem je zaručena vodotěsnost do 60 metrů!

Perfektně stabilizované videa ve 4K 60fps rozlišení nabízí novinka DJI Osmo pocket. Jedná se o nejmenší 3-osý gimbal DJI a již se prodává také na českém trhu.

DJI Osmo Pocket má 1/2,3" senzor s 12MPx rozlišením, úhel záběru 80° a světelnost objektivu F2,0. Dokáže nahrávat 4K video při 60fps a u Full HD rozlišení je k dispozici až 120 snímků za sekundu. Maximální datový tok videa je pak 100 Mbps. Kamera nahrává do MP4 / MOV (MPEG-4 AVC / H.264).

Rozměry DJI Osmo Pocket jsou 121,9 × 36,9 × 28,6 mm a váží 116g. Baterie má kapacitu 875 mAh a na jedno nabití dokáže fungovat až 140 minut. Nechybí podpora až 265GB paměťových karet.

K DJI Osmo Pocket jde připojit pomocí USB mobilní telefon, který pak slouží nejen k náhledu nahrávaného videa, ale pomocí aplikace lze provádět nastavení. Umožňuje ručně nastavit parametry fotoaparátu, jako je clona, ​​ISO a rychlost závěrky. Fotit je pak možné také do RAW formátu.

Navíc jde k DJI Osmo Pocket připojit další spousta příslušenství. Například modul pro bezdrátové připojení s mobilním telefonem, ND filtry a další. Naprosto úžasná věc je vodotěsné pouzdro, do kterého se gimbal s kamerou umístí a tím je zajištěna vodotěsnost do hloubky 60 metrů!

Potěší také příznivá cena DJI Osmo pocket. V čekých eshopech se v současnosti prodává za tuto cenu:

DJI OSMO Pocket – DJI0640 lze pořídít v českých e-shopech za cenu od Kč do (Zdroj: Heureka.cz) Porovnat ceny >>

Text: Ondřej Kaňa
Zdroj: DJI

Aktuality

Neomezené úložiště pro Vaše fotky

Společnost Google spustila službu Fotky Google a nabízí neomezené úložiště pro Vaše fotky. Služba je určená jak pro mobilní zařízení, tak i pro počítače.

 

www.techfan.cz - Váš průvodce moderními technologiemi

Na tomto webu se mohou zobrazovat reklamní odkazy. Získané prostředky z reklamních odkazů jsou použity k provozu tohoto webu a nemají žádný vliv na obsah, témata či přívěsky.

Recenze na webu odráží zkušenosti autora a jeho pocity z recenzovaných produktů. Berte na vědomí, že výsledky recenzí jsou subjektivním hodnocením!

Zásady ochrany osobních údajů

Budete přesměrováni. Případně klikněte zde